РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
Пошуковий запит: (<.>TJ=Харч. пром-сть<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 677
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Страшинський І. М. Характеристика харчових фосфатів за буферною ємністю. — 2004 // Харч. пром-сть.
2.

Пасічний В. М. Характеристика сировини для запікання м'ясопродуктів. — 2004 // Харч. пром-сть.
3.

Гнатенко М. А. Фізико-хімічні властивості концентрованих і сухих пектинових екстрактів. — 2004 // Харч. пром-сть.
4.

Юкало В. Г. Фагорезистентність та антагоністичні властивості протеолітично активних лактококів. — 2004 // Харч. пром-сть.
5.

Оверченко О. М. Удосконалення методів визначення вмісту вуглеводів у гідролізатах крохмалю. — 2004 // Харч. пром-сть.
6.

Пухляк А. Г. Технологія згущеного молока з використанням нетрадиційної сировини. — 2004 // Харч. пром-сть.
7.

Мельниченко І. М. Технологічні властивості концентрату пивного сусла для виробництва пива на мініпивзаводах. — 2004 // Харч. пром-сть.
8.

Мазуренко І. К. Технологічні аспекти асептичного консервування томатної пасти. — 2004 // Харч. пром-сть.
9.

Піддубний В. А. Тертя між вантажами і рухомими опорними площинами. — 2004 // Харч. пром-сть.
10.

Ільєнко Н. О. Тенденції оплати праці у промисловості України і її галузях. — 2004 // Харч. пром-сть.
11.

Мельник Л. М. Температурно-програмована десорбційна мас-спектрометрія природних дисперсних мінералів і синтетичного цеоліту в технологічному процесі зневоднення та очищення водно-спиртових розчинів. — 2004 // Харч. пром-сть.
12.

Гуць В. С. Сферична фільтрація при мокрому солінні м'яса. — 2004 // Харч. пром-сть.
13.

Гайдар Н. М. Сухі продукти функціонального призначення для дитячого харчування, збагачені компонентами рослинного походження. — 2004 // Харч. пром-сть.
14.

Слань Ю. М. Системи автоматичного регулювання з нейромережними регуляторами. — 2004 // Харч. пром-сть.
15.

Фролова Н. Е. Розроблення методики газохроматографічного аналізу ефірних олій на капілярних колонках. — 2004 // Харч. пром-сть.
16.

Гавва О. М. Розрахунок дозувальних пристроїв з пневматичним приводом для в'язких харчових продуктів. — 2004 // Харч. пром-сть.
17.

Трегуб В. Г. Побудова математичної моделі автоматизованого апарата періодичної дії. — 2004 // Харч. пром-сть.
18.

Мелетьєв А. Є. Перспективи розроблення нових біологічно активних добавок на основі пива. — 2004 // Харч. пром-сть.
19.

Українець А. І. Перспективи використання омічного нагрівання для оброблення харчової сировини. — 2004 // Харч. пром-сть.
20.

Адаменко О. А. Перспектива впровадження в харчову промисловість екологічно чистих технологій, що засновані на використанні планетарного неелектромагнітного випромінювання. — 2004 // Харч. пром-сть.
...
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського